На Дніпропетровщині розкрили схему фіктивного продажу сільгосппродукції на 60 млн грн

20 грудня 2016 51 0
Можлива суми нанесених державі збитків складає понад 60 млн грн
kurkul.comМожлива суми нанесених державі збитків складає понад 60 млн грн

На Дніпропетровщині викрито фіктивний продаж сільськогосподарських рослин, який коштував бюджету понад 60 млн грн. Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України.

У Дніпропетровській області було викрито сумнівні операції, проведені ще у 2015 р. та задекларовані трьома сільськогосподарськими підприємствами області, що були зареєстровані як суб’єкти спеціального режиму оподаткування.

За даними податкової звітності зазначені підприємства є виробниками певної сільськогосподарської продукції, однак, як з’ясувалося, реалізувалася саме рослина, яка не була зазначена в номенклатурі товарів, що є порушенням вимог Податкового кодексу.

«За даними ГУ статистики у Дніпропетровській області у переліку суб’єктів господарчої діяльності, які займалися вирощуванням посадкового матеріалу протягом 2015 р., зазначені підприємства відсутні. Під час дослідження також було встановлено відсутність на вказаних підприємствах достатніх трудових та матеріальних ресурсів для вирощування задекларованих обсягів реалізованої продукції», — сказано у повідомленні..

Виконано за допомогою Disqus