Cancela випустить дві роторні косарки

25 грудня 2016 53 0
Роторна косарка Cancela DX-360
profi.comРоторна косарка Cancela DX-360

Іспанський виробник сільгосптехніки TMC Cancela анонсував появу двох роторних косарок, повідомляє Traktorist.com.

Нові моделі підходять для здійснення ряду операцій — від скошування трави на пасовищах до роботи з важкими чагарниками. Однороторна косарка DX-200 має робочу ширину 2 м, а вимога по потужності складає 80 к.с.

Трьохроторна DXP3-360 може працювати за потужності близько 120 к.с. та може за один підхід зрізати 3,6 м рослинного матеріалу. Два з трьох роторів цієї машини розташовані на складних бічних секціях для зручності транспортування, в складному вигляді ширина агрегату становить всього 1,05 м.

Однороторна машина має поворотну зчіпку з утримуючими ланцюгами, а ширша складна модель має сталеву раму та зчіпку з конусними посиленими лонжеронами, які проходять через бічні секції. Секції складаються завдяки канатно-шківному механізму з допомогою одного вертикального гідроциліндру. Засувки з обох сторін захищають секції під час транспортування.

Зазначається, що однороторна косарка DX-200 коштує £3,225, а трьохроторна модель — £10,612. Обидві машини будуть представлені на виставці LAMMA разом з подрібнювачами бадилля виробництва тієї ж TMC Cancela.

Виконано за допомогою Disqus