На Сумщині учасникам АТО виділили 232 земельні ділянки

27 липня 2015 88 0
На Сумщині учасникам АТО виділили 232 земельні ділянки
Кurkul.comНа Сумщині учасникам АТО виділили 232 земельні ділянки

На території Сумської області воїни антитерористичної операції отримали 232 ділянки для індивідуального будівництва більш як на 23 га, 170 ділянок для ведення садівництва на площі 20,4 га та 298 ділянок для ведення особистого селянського господарства на площі 570,6 га, пише прес-служба Сумської облдержадміністрації.

Як зазначається у повідомленні, всього від учасників АТО надійшло 1334 клопотання про надання їм у власність земельних ділянок для індивідуального будівництва, ведення особистого селянського господарства та садівництва.

«За час реалізації владних ініціатив щодо забезпечення учасників АТО земельними ділянками до Головного управління Держгеокадастру у Сумській області надійшло 929 клопотань щодо отримання земельних ділянок для особистого селянського господарства та ведення садівництва. Землевпорядною службою області видано 518 дозволів на площу близько 596 га», – сказав керівник головного управління Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру в Сумській області Дмитро Глущенко.

Також додається, що наразі бійці антитерористичної операції отримали дозволи на розробку документації із землеустрою щодо відведення у власність 700 земельних ділянок площею понад 614 га.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою