TYM презентує два нові трактори для фермерів

4 січня 2017 106 0
TYM TE40 оснащений 40-сильним трьохциліндровим дизельним двигуном з рідинним охолодженням
fwi.co.ukTYM TE40 оснащений 40-сильним трьохциліндровим дизельним двигуном з рідинним охолодженням

Корейська компанія TYM презентує на виставці Lamma 2017 останнє доповнення до широкої лінійки спеціалізованих невеликих тракторів, повідомляє Traktorist.ua за посиланням на Farmers Weekly.

За словами представників компанії, новий економічний TE40 стане ідеальним рішенням для фермерів, яким потрібний гарний, міцний трактор середньої потужності.

Він оснащений 40-сильним трьохциліндровим дизельним двигуном з рідинним охолодженням та доступний з ручною або гідростатичною трансмісією. Як і інші моделі цієї лінійки, він має гідропідсилювач керма, потужний передній міст для більшого тягового зусилля, коли це потрібно.

Даний агрегат підійде для дрібних фермерів та приватних господарів, які шукають компактний, економічний та простий в експлуатації трактор, оскільки він легко виконує загальні роботи з обслуговування, наприклад, очищення сараїв.

Також на виставці вперше буде представлена модель T654 з новим 67-сильним двигуном Deutz, що відповідає стандартам контролю викидів. Цей спеціалізований трактор має достатньо потужності для виконання цілого ряду операцій.

Він має простору операторську платформу з цифровою панеллю приладів та широкий спектр навісного обладнання від фронтальних навантажувачів та екскаваторів до косарок та роторних культиваторів.

Виконано за допомогою Disqus