Spearhead Machinery представила нову модель мульчувача

21 січня 2017 95 0
Мульчувач Spearhead Stubble Master
profi.com.Мульчувач Spearhead Stubble Master

Компанія Spearhead Machinery представила останню версію роторного мульчувача Stubble Master на виставці Lamma 2017, що проходить зараз в Британії, повідомляє Traktorist.ua.

Серед нових функцій агрегату посилені шарнірні з’єднання на платформах, покращені опорні точки заднього мосту, більші та міцніші колеса та шини, спрощена гідравлічна система, а також покращені налаштування та попереджувальні таблички для оператора.

Машина доступна з робочою шириною від 5 м до 12,1 м, а стандартна комплектація включає захист коробки передач та фрикційної муфти, прості у використанні регулятори висоти різання, високу платформу для запобігання накопичення сміття, а також гідравлічні підйомники крила для зручності транспортування.

Ріжуча система HD6 також входить у стандартну комплектацію агрегату. Вона була протестована на всіх типах стерні, поставляється з двома типами лез, три леза з високим підйомом та три пласких леза. Все це для того, щоб здійснювати якісне подрібнення пожнивних залишків, що, за словами представників компанії, стимулює їхнє швидше розкладання.

Окрім цього, на заході Spearhead представляє косарки з продольною рульовою штангою Twiga, а також весь спектр молотильних головок та насадок.

Виконано за допомогою Disqus