Versatile назвала українських дилерів у новому сезоні

13 лютого 2017 70 0
Versatile DeltaTrack Models 450-550 T4I
versatile-ag.comVersatile DeltaTrack Models 450-550 T4I

Компанія ТОВ «Версатайл Украина» назвала дилерів своєї продукції в новому сезоні. Ними стали ТОВ «Донснаб Агротехніка», ТОВ «Агро Груп» (Украгрозапчастина), ТОВ «Лідер ПС», ТОВ «Агропостачальна компанія «Белагросервіс».

Про це повідомляє Traktorist.ua.

«Компанія «Донснаб Агротехніка» є офіційним дилером компаній Versatile в 8 областях. Регіональні представництва групи компаній мають комплекси офісних, складських та технічних приміщень, цеху для збирання, ремонту та відновлення комбайнів, технічні майстерні, обладнані у відповідності з усіма стандартами», — йдеться у повідомленні.

«Агропостачальна компанія «Белагросервіс» діє на території Київської та Черкаської областей. Ключовими покупцями якого є як кінцеві споживачі, так і великі оптові підприємства на території України.

Компанія «Лідер ПС» у сфері продажу сільськогосподарської техніки діє вже більше 5-ти років в Дніпропетровській області.

«Компанія «Агро Груп» є офіційним дилером Versatile в Одеській, Полтавській, Вінницькій та Черкаській областях. Агро-Груп — підприємство, яке має всі необхідні резерви і можливості для надання своїм клієнтам подальший гарантійний супровід і сервіс», — йдеться у повідомленні.

Компанія Versatile відкрита для нових партнерів та запрошує до співпраці на принципах довгостроковості, взаємної вигоди, і повного задоволення потреб у сільськогосподарській техніці, сервісному обслуговуванні і технологіях.

Виконано за допомогою Disqus