Фермерські господарства на Житомирщині отримають 220 нетелів

2 червня 2015 54 0
Фермерські господарства на Житомирщині отримають 220 нетелів
oda.zt.gov.uaФермерські господарства на Житомирщині отримають 220 нетелів

Фермерські господарства сімейного типу Житомирщини отримають 220 нетелів. Про це повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.

«Допомога надається в рамках програми розвитку АПК Житомирської області для створення фермерських господарств сімейного типу з розведення великої рогатої худоби молочного та м’ясного напряму», — повідомило відомство.

Також зазначається, що протягом останніх чотирьох років в цьому напрямку освоєно 4,1 млн грн. Як результат, створено 17 фермерських господарств сімейного типу. З початку дії програми вироблено понад 700 т молока. Поголів’я великої рогатої худоби зросло з 408 до 2111 голів.

«26 березня 2015 р. проведено нараду із головами та секретарями районних конкурсних комісій, головами фермерських господарств. Вони виявили бажання прийняти участь у конкурсному відборі. За результатами буде проведено відбір господарств у Романівському, Житомирському, Червоноармійському та Олевському районах. Для них фахівцями буде підібране високопродуктивне племінне поголів’я», — повідомляє прес-служба.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою