Оператори безкоштовно навчались у «Цеппелін Україна» управлінню тракторами Fendt 900

23 лютого 2017 54 0
Цеппелін Україна займається підвищенням кваліфікації і знань операторів в управління тракторами Fendt 900 серії
«Цеппелін Україна»Цеппелін Україна займається підвищенням кваліфікації і знань операторів в управління тракторами Fendt 900 серії

Компанія «Цеппелін Україна» провела навчання серед операторів, сервісних інженерів та механіків тих господарств, де працює техніка Massey Ferguson, Challenger, Fendt, Gregoire Besson та Caterpillar.

Метою навчань є забезпечення їх базовими знаннями, ознайомлення з особливостями експлуатації техніки, а також підвищення професійного рівня.

Так, на базі дилерських центрів «Цеппелін Україна» пройшли дводенні навчання для фахівців агропідприємств Полтавщини, Одещини, Кіровоградщини, щодо експлуатації та обслуговування колісних тракторів марки FENDT 900 VARIO.

Серед присутніх були як представники тих господарств, які нещодавно придбали трактор FENDT, так і ті, хто користується трактором даної марки уже кілька років поспіль. Також були проведені навчання для операторів, сервісних інженерів та механіків агропромислового холдингу «ІМК», на базі їх господарств в Кам’янець-Подільському та Прилуках.

«Можливість повторної покупки техніки в господарстві на 90% залежить від самого оператора, який на ній працює, тому важливо, щоб він добре освоїв навички експлуатації і міг професійно керувати агрегатом», — говорить регіональний представник компанії «Цеппелін Україна» в Полтавському, Сумському та Харківському регіонах Андрій Заставнюк.

У ролі викладачів виступили провідні механіки компанії, які свого часу проходили навчання безпосередньо на заводі з виробництва тракторів FENDT.

Важливо, що на навчанні були присутні не лише клієнти компанії «Цеппелін», а й ті, хто придбав трактор FENDT в іншого дистриб’ютора. Крім того, участь для агровиробників була абсолютно безкоштовною.

«Якщо ми взяли відповідальність здійснювати роботу в Полтавському регіоні, то не повинні розмежовувати клієнтів щодо місць здійснення покупки. Тому ми не акцентували увагу на тому де саме був придбаний трактор. Головне завдання, яке стоїть перед нами – це забезпечити надійну його роботу в полі, а для цього надати максимальну кількість базових знань операторам, які приїздили», — зазначає Андрій Заставнюк.

Про ази введення в експлуатацію колісних тракторів FENDT 900 VARIO розповів аграріям механік компанії «Цеппелін Україна» Василь Мельник.

«Оновлена модель трактора FENDT 936 VARIO досить насичена та має багато налаштувань. Тому ми надаємо операторам базові знання щодо вводу в експлуатацію цього трактора, а вже в полі переходимо від теорії до практики й забезпечуємо поглиблений курс знань індивідуально для кожного оператора. Зазвичай збираємо групи до 12 осіб — це є оптимальною кількістю для засвоєння поданого матеріалу. Безумовно, що навчання необхідні для операторів, адже доки вони не отримають базових знань — не зможуть навіть поїхати на тракторі, а про те, щоб здійснювати діяльність у полі навіть не може бути й мови», — розповідає він.

У кінці навчального процесу кожен склав залік, свого роду тестування, і отримав сертифікат про те, що пройшов курс «Введення в експлуатацію колісних тракторів FENDT 900 VARIO», який забезпечує допуск працювати на даній техніці. А у свою чергу тренер компанії Василь Мельник вручив 60 сертифікатів з управління технікою Fendt 900 Vario.

Виконано за допомогою Disqus