Харківщина співпрацюватиме з Великобританією у реалізації аграрних проектів

28 лютого 2017 40 0
Харківщина вже співпрацює з Великобританією за програмою збагачення та використання генетичного різноманіття рослин
Online.uaХарківщина вже співпрацює з Великобританією за програмою збагачення та використання генетичного різноманіття рослин

Харківщина планує співпрацювати з Великобританією у реалізації спільних аграрних проектів.

Про це заявив перший заступник голови обласної ради Віктор Коваленко на зустрічі з представниками делегації від Великобританії та Північної Ірландії.

«Ми обговорили можливе сприяння Великої Британії у впровадженні проектів агропромислового комплексу на території Харківської області, що відбуватимуться за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку. Очікується, що дане співробітництво сприятиме розвитку малого та середнього бізнесу регіону, а також виробників сільськогосподарської продукції», — підтвердив заступник.

Також, керівники області зазначили, що відкриті до нових пропозицій і готові до обговорення та запровадження нових проектів, зокрема, у сфері агропромисловості.

У повідомленні додається, що Харківська область вже співпрацює з Великою Британією за програмою збагачення, збереження та використання генетичного різноманіття рослин для виробництва продовольства та ведення сільського господарства, що ведеться у рамках Європейської кооперативної програми з генетичних ресурсів рослин (ECPGR) під егідою ФАО.

Виконано за допомогою Disqus