Україна хоче збільшити поставки сільгосппродукції в Єгипет

5 серпня 2015 47 0
Україна хоче збільшити поставки сільгосппродукції в Єгипет
Вusiness-tv.com.uaУкраїна хоче збільшити поставки сільгосппродукції в Єгипет

Україна та Єгипет активізують співпрацю у агропромисловому комплексі. Про йшлося під час зустрічі в Єгипті міністра аграрної політики та продовольства України Олексія Павленка та міністра сільського господарства в Арабській Республіці Єгипет, пише прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Як йдеться у повідомленні, сторони обговорили важливість відкриття нового русла Суецького каналу для розвитку аграрного сектору обох країн, а також перспективи співробітництва між Україною та Єгиптом у агропромисловому комплексі.

За словами Олексія Павленка, Арабська Республіка Єгипет є важливим та перспективним торговельно-економічним партнером України.

«Україна готова налагоджувати регулярні поставки сільськогосподарської, харчової та іншої продукції до Арабської Республіки Єгипет. Мова йде, насамперед, про зернові, продукцію тваринництва, соняшникову олію, кондитерські вироби та молочну продукцію. Крім того Україна та Єгипет, мають значний потенціал для розширення співпраці не лише у торговельній сфері, але й у галузі виробничої кооперації», — зазначив міністр.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою