Кредитна програма від АБА «АСТРА» допоможе модернізувати агробізнес

18 квітня 2017 84 0
Система формування ставок залежить від терміну кредиту і надання покупцем техніки авансового платежу
newsnetwork.tvСистема формування ставок залежить від терміну кредиту і надання покупцем техніки авансового платежу

«Агробудівельний альянс «АСТРА» та Банк Кредит Дніпро пропонують українським агровиробникам зручну кредитну програму на модернізацію бізнесу. Про це йдеться у прес-релізі Банку Кредит Дніпро.

Українські аграрії матимуть можливість брати сучасну техніку у кредит терміном до п’яти років з гнучкою системою процентних ставок, мінімальним авансовим внеском та можливістю сезонної відстрочки погашення тіла кредиту.

«Майже за 20 років роботи на ринку наша компанія стала одним із лідерів із постачання українським аграріям передових технологій, високоякісної сільгосптехніки, а також сервісного обслуговування. І нам завжди було важливо розширювати можливості клієнтів у доступі до кращого обладнання, яке допомагає збільшувати обсяги і поліпшувати якість виробництва. Партнерська програма фінансування фермерів із Банком Кредит Дніпро надає підйомне за вартістю кредитування і вельми лояльні умови погашення позики, що допоможе аграріям якісно перебудувати власний бізнес», — розповідає керівник відділу фінансів компанії «Агробудівельний альянс «АСТРА» Володимир Замай.

Система формування ставок залежить від терміну кредиту і надання покупцем техніки авансового платежу, а розгляд заявки банком займає близько 5-7 днів.

«Ми продовжуємо розвивати партнерські програми, які дозволяють українським аграріям отримувати доступне фінансування на поліпшення виробничих процесів. При цьому наші експерти при розробці програм не тільки орієнтуються на можливість зниження вартості кредитного ресурсу, але і максимально адаптують умови кредитування під специфіку і сезонність агробізнесу.Партнерство з провідними українськими дилерами агротехніки та обладнання, такими як «Агробудівельний альянс «АСТРА», є частиною комплексної програми банку з підтримки сільгосптоваровиробників», — наголосив заступник голови Правління Банку Кредит Дніпро Андрій Мойсєєнко.

Виконано за допомогою Disqus