Компанія «Астра» проведе конференцію «Угорський та український досвід АПК»

18 січня 2017 112 0
Під час заходу відбудеться презентація сільгосптехніки від ТОВ «АСА «Астра» і консультація з фахівцями компанії
kurkul.comПід час заходу відбудеться презентація сільгосптехніки від ТОВ «АСА «Астра» і консультація з фахівцями компанії

Компанія «Агробудівельний альянс «Астра», разом зі своїми партнерами компанією «ОТП Лізинг» та сайтом Latifundist.com, проведе конференцію «Угорський та український досвід АПК», яка відбудеться 8 лютого 2017 р.

У рамках заходу пройдуть виступи визначних угорських та українських експертів з сільського господарства. Зокрема, конференцію відкриє Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини в Україні д-р Ерно Кешкень, а про особливості європейської сільськогосподарської політики розповість д-р Йожеф Попп. Відбудуться і виступи угорських аграріїв. Так про застосування безвідвальної технології обробітку грунту розповість фермер Йожеф Хегедуш, а досвідом з вирощування сої в своїй країні поділиться агроном Бела Мерес.

Українська частина заходу буде представлена виступом заступник міністра Мінагропроду з питань європейської інтеграції Ольги Трофімцевої, яка розповість про політику в сільському господарстві України на 2017 р. та державні дотації галузі. Операційний директор агрохолдингу «Мрія» Віктор Кухарчук відкриє секрети того, як залежить врожайність пшениці від термінів і способів сівби, а комерційний директор «ОТП Лізинг» Яніна Пономарьова презентує лізингові програми на 2017 р.

Також під час заходу відбудеться презентація сільгосптехніки від ТОВ «АСА «Астра» і консультація з фахівцями компанії.

Організатори підготували приємний сюрприз для учасників конференції — дегустація угорських вин з традиційними угорськими стравами.

Захід відбудеться в готельно-ресторанному комплексі «Вілла Віта», що на Київщині. Для участі в конференції потрібно забронювати місце по телефону 050 386 16 75

Виконано за допомогою Disqus