Україна буде забезпечена цукром — Шульмейстер

7 серпня 2015 97 0
Україна буде забезпечена цукром — Шульмейстер
Latifundist.comУкраїна буде забезпечена цукром — Шульмейстер

В Україні обсягів виробництва цукру урожаю 2015 р. буде достатньо для забезпечення потреб України, про це повідомив директор департаменту продовольства Міністерства аграрної політики та продовольства України Дмитро Шульмейстер, пише прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

За його словами, за період з 1 вересня 2014 р. в Україні було вироблено 2081 тис. т цукру. Ураховуючи перехідні залишки на початок сезону у обсязі 344 тис. т, загальна пропозиція цукру у цьому маркетинговому році становить 2426 тис. т.

«Наявні на ринку обсяги цукру дозволяють не лише повністю забезпечити потребу в цукрі до кінця маркетингового року, а й сформувати перехідні залишки на рівні не нижче 522 тис. т, а це чотирьохмісячна потреба», — наголосив Шульмейстер.

Також посадовець додав, що у наступному маркетинговому сезоні, незважаючи на зменшення площ посівів цукрових буряків, обсягів виробництва цукру із цукрових буряків урожаю 2015 р., разом з перехідними залишками, буде достатньо для забезпечення потреб внутрішнього ринку у 2015/2016 МР.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою