Результати демонстрацій Fendt 1050 Vario тепер доступні онлайн

16 травня 2017 76 0
Трактор Fendt 1050 Vario
Kurkul.comТрактор Fendt 1050 Vario

Latifundist.com і Traktorist.ua спільно з брендом Fendt корпорації AGCO запустили новий проект — карту результатів демонстраційних показів Fendt 1050 Vario на українських полях.

У поточному сезоні на українських полях пройде близько ста демонстрацій нового для України трактора Fendt 1050 Vario, вихідні дані і результати яких будуть заноситися в загальну базу даних і відображатися на карті для того, щоб аграрії могли побачити, як себе показав трактор на різних ґрунтах, з різними агрегатами і за різних кліматичних умов.

«Наше завдання як виробника — надати високоефективну і продуктивну техніку і максимально повну інформацію про неї, а далі клієнт вирішує сам. Саме тому ми зібрали результати всіх демонстрацій в одному місці і дали можливість кожному побачити, чи відповідає трактор потребам господарства. Нехай результати говорять самі за себе», — розповів напередодні запуску проекту директор з маркетингу AGCO в Східній Європі Антон Костирко.

Протягом сезону карта буде оновлюватися новими даними від регіону до регіону. Області, де вже пройшли демонстрації — позначаються сірим кольором. Якщо ви захочете дізнатися більше про конкретну демонстрацію —у вас буде можливість зробити запит у дистриб'ютора в цій області.

Нагадаємо, що корпорація AGCO разом з дистриб'ютором сільгосптехніки «Цепелін Україна» на початку квітня вперше представили ринку високопотужний і продуктивний трактор Fendt 1000 Vario. Власником першого в Україні «тисячника» стало ПП «Соснова» в Переяслав-Хмельницькому районі Київської області.

Виконано за допомогою Disqus