У Sampo-Rosenlew розповіли про комбайни Comia для українців

14 червня 2017 119 0
Зернозбиральний комбайн Sampo-Rosenlew Comia C12
Kurkul.comЗернозбиральний комбайн Sampo-Rosenlew Comia C12

Кореспондент Traktorist.ua побував на заводі бренду Sampo-Rosenlew у Фінляндії та з’ясував особливості комплектації нового фінського комбайну, який незабаром почне постачати до України АБА «Астра».

В серії комбайнів Comia випускаються 2 потужні моделі С10 і С12. В стандартній поставці на ці комбайни встановлюватиметься 6,3-метрова жатка Sampo.

Як повідомили представники заводу, машина добре пристосована до збирання зернових підвищеної вологості та роботи на засмічених полях завдяки інерційному барабану з довгими клавішами. Двоступеневий решітний стан не дозволить дрібним часткам соломи блокувати роботу системи домолочування. Незважаючи на меншу на 2-4 т ніж у аналогів масу, комбайни проектуються на строк експлуатації 20 р.

«Український варіант комбайна буде оснащуватись більш простим в обслуговуванні 6-циліндровим двигуном 300 к.с. AGСO Power стандарту Tier 2 та на замовлення комплектуватиметься столом та електрообладнанням для збирання ріпаку. В усьому іншому це той самий комбайн, що можна купити в Європі», — повідомив регіональний директор з продажів та маркетингу Sampo Rosenlew Михайло Кулик.

До особливостей новинок належить 6-клавішний соломотряс зі збільшеною міжосьовою відстанню між клавішами та повністю нова молотарка із зменшеною кількістю ребер, але більшою жорсткістю відносно попередньої моделі.

Комбайн оснащуватиметься соломоподрібнювачем шведської марки Rekord на 3900 обертів, таким самим, як встановлюється на комбайни John Deere або New Holland.

До старших моделей С10-С12 пропонуються жатки від 5 до 7 м, а для простіших 3065-3085 пропонуються 3-5 метрові жатки.

Комбайн вирізняється гарною маневреністю на горбистих полях і мінімальним радіусом розвороту завдяки найкоротшій в класі колісній базі.

«В Україну планують постачати в першу чергу «великі» моделі Comia C10 і C12, при чому прогнозується, що левову частку продажів становитиме потужна Comia C12», — додав Михайло Кулик.

Презентацію новинки Comia C12 в Україні буде проведено 21-23 червня на Міжнародному дні поля у смт. Дослідницьке.

Виконано за допомогою Disqus