На Львівщині Nestlе шукає кадри та партнерів

17 серпня 2015 42 0
На Львівщині Nestlе шукає кадри та партнерів
New-retail.ruНа Львівщині Nestlе шукає кадри та партнерів

Компанія Nestlе шукає постачальників серед виробників сільськогосподарської продукції, а також планує створювати нові робочі місця на Львівщині, пише прес-служба Львівської облдержадміністраціі.

Це питання обговорювалося під час зустрічі першого заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислава Замлинського з представниками компанії Nestlе.

Як зазначається у повідомленні, представники Nestlе розповіли, що зараз працюють над стратегією розвитку компанії в Україні на наступні п'ять років. А ще шукають майбутніх партнерів серед виробників сільськогосподарської продукції та здійснюють оцінку можливостей України щодо постачання аграрної сировини в країни Європейського Союзу для потреб фабрик групи Nestlе.

«Питання підбору працівників є важливим, оскільки на Львівщині компанія планує збільшувати кількість робочих місць. У європейських представництвах Nestlе уже діє ініціатива «Aльянс заради молоді», яка створює перспективи для професійного навчання молоді та сприяє працевлаштуванню молодих спеціалістів», — сказав директор з корпоративних комунікацій Nestlе в Україні Геннадій Радченко.

Також додається, що сторони обговорили можливості налагодження контактів між українськими та європейськими вищими навчальними закладами, які співпрацюють з компанією Nestlе.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою