Aфриканські фермери залишили в полі важливе повідомлення для світу

12 серпня 2017 253 0
«Польовий звіт» африканських фермерів
ifad.org«Польовий звіт» африканських фермерів

Більшість людей сприймають Африку як континент, з високим рівнем бідності та браком економічних можливостей. Хоча це може бути правдою в деяких випадках, так є не завжди.

Це повідомлення, яким група фермерів та селян в Замбії прагне поділитися зі світом — найнезвичнішим способом.

Вони провели 5 днів у полі, щоб продемонструвати, що африканські фермери також переймаються економічної ситуацією та зростанням бідності, розповідає Fastcompany.com.

Низка зображень у полі під назвою «Польовий звіт» окреслює основні дані, чому інвестиції у сільське господарство важливі.

В даний час все більше молоді тікає з села до міста в пошуках перспективної роботи. Це проблема, оскільки Африці належать чверть усіх орних земель світу, але виробляє вона лише 10% їжі світу.

Якщо не вжити заходів, дефіцит їжі, вище того що снує зараз — неминучий. Африканські фермери звернули увагу на цей факт гігантською цифрою «11», вказуючи, що сільське господарство в 11 разів знижує крайню бідність, порівняно з іншими секторами економіки.

«Польовий звіт» ілюструє необхідність інвестицій у розвиток сільського господарства в самій країні, де вони найбільше потрібні. Нас надихнули величезна сила та потенціал землі, що сприяє живим, самодостатнім громадам та збільшує сільськогосподарське виробництво, здатне забезпечити зростаюче населення», — говорить президент IFAD, сільськогосподарський підрозділ ООН, що курує проект Гільберт Хонгбо.

Чотири з п’яти  найбідніших людей світу живуть у сільській місцевості і залежать від сільського господарства. Якщо виробництво та доступ до ринків покращиться, це може допомогти сім'ям збільшити свої доходи одночасно з потребою у збільшенні кількості продуктів харчування.

Виконано за допомогою Disqus