США. Для ферм створили ворота на сонячних батареях

13 серпня 2017 120 0
Ворота з сонячними батареями
agroinfo.comВорота з сонячними батареями

Компанія Solar Gate Systems розробила механізм автоматичного відкривання та закривання воріт, що приводиться в дію 24 В системою постійного струму.  

Сонячні панелі в першу чергу поглинають денне світло, ніж прямі сонячні промені, а це означає, що навіть в похмурі дні двигуни механізму, який приводить в дію ворота, будуть працювати.

Фотоелементи на кронштейнах встановлені під кутом в 23 градусів, що, за твердженням компанії, дозволяє максимально ефективно використовувати недовгі денні години в зимовий час, повідомляє Аgroinfo.com

Стандартні батареї підтримуються повністю зарядженими протягом дня, а також  повинні зберігати достатню потужність для більш ніж 1000 циклів роботи перед наступною зарядкою.

Ворота можуть відкриватися за допомогою брелоків дистанційного керування, кнопкової панелі і також мобільних телефонів з кількістю користувачів в гостьовому списку до 200 чоловік.

Вартість в £1998 включає безщіткові  двигуни з кронштейнами для кріплення воріт, шафа курування, дві сонячні батареї, дві батареї багаторазового циклу розряду / заряду і кілька кишенькових пультів. Дана ціна не враховує вартості воріт, додаткова установка яких становить ще £385.

Виконано за допомогою Disqus