Інфографічний довідник Агробізнес України 2016-2017 готовий до завантаження

14 вересня 2017 131 0
Інфографічний довідник Агробізнес України 2016-2017 готовий до завантаження
Kurkul.com

Новий випуск щорічного інфографічного довідника «Агробізнес України» за 2016-2017 маркетингові роки вже доступний в режимі онлайн за посиланням.

Довідник був випущений за підтримки Credit Agricole Bank, Baker Tilly в Україні, юридичної компанії AEQUO.

У цьому році «Агробізнес України» трохи «погладшав» і тепер складається з 50 сторінок інфографік про український агросектор.

Довідник включає в себе такі тематичні розділи, як:

  • агробізнес за 2016-2017 маркетингові роки;
  • рослинництво;
  • тваринництво;
  • харчова промисловість;
  • компанії та інфраструктура.

Крім регулярних тем, довідник має нові інфографіки на актуальні для аграріїв теми: мораторій на землю, високоолеїновий соняшник, аграрні розписки, боротьба з фальсифікатом в агросекторі, IPO в Україні за останні 10 років. Крім того, в цьому виданні доповнені інфографіки про агрологістику України, показані популярні нішеві напрямки рослинництва і рибне господарство.

«Ми все частіше чуємо, що інфобук допомагає представникам агробізнесу оцінити, яких результатів досягли вони і їхні колеги по ринку за рік і на що розраховувати в наступному. Приємно також, що іноземні компанії, завдяки цьому довіднику, відкривають для себе Україну з нового боку. Можна сказати, що наша мета — надихати ринок на розвиток — виконується», — розповіла CEO Latifundist Media Тетяна Приходько.

Також вона зазначила, що завдяки підтримці та активній участі партнерів, які є експертами і лідерами в своїх напрямках, цей продукт з кожним роком стає все більш інформативним і корисним для різних аудиторій агроринку.

«Credit Agricole Bank — надійний фінансовий партнер для підприємств агросектору. Ми, як банк, який активно підтримує аграрний бізнес в Україні, постійно вивчаємо тенденції ринку, аналізуємо потреби клієнтів даного сектору, розробляємо і впроваджуємо інноваційні продукти, необхідні ринку України. Знання ринку для сільгосппідприємств — одне з ключових завдань ефективного розвитку бізнесу та побудови стратегії компанії. Підготовка якісної аналітики та оглядів, а також впровадження їх на ринок є однією з місій банку», — коментує директор департаменту підтримки агро бізнесу Credit Agricole Bank Наталія Порвіна.

Саме тому Credit Agricole Bank вже не перший рік виступає партнером проекту і бере участь в розробці інфографічного довідника «Агробізнес України».

«Новий випуск цього унікального довідника демонструє можливості, які виникають у вітчизняних агровиробників на глобальному ринку продовольства в переробці і виробництві нішевих культур. Упевнений, що в той час, коли головним завданням агробізнесу є підвищення ефективності, кожен — від фермера до агрохолдингу — знайде в цьому довіднику можливості для себе», — розповів керуючий партнер Baker Tilly в Україні Олександр Почкун.

Роботу над створенням інфографічного довідника здійснили фахівці контент-маркетингового агентства Top Lead і Агро Медіа Холдингу Latifundist Media.

«Для сільського господарства зараз головне — ефективність. Для нас, як авторів і творців, важливо заощадити час кожного, хто буде читати новий випуск довідника «Агробізнес України». За допомогою візуалізації даних ми упакували всю індустрію АПК в 50 сторінок інфографіки, продемонстрували всі важливі тренди і показали перспективу», — CEO Top Lead Станіслав Шум.

За словами управляючого партнера AEQUO Дениса Лисенка, ефективно управляти можна тільки тим, що можна виміряти.

«Ми раді бути експертним партнером проекту, так як інфографічний довідник «Агробізнес України» — унікальне і перше в своєму роді видання, яке дозволяє в наочній формі презентувати, в тому числі за кордоном, динаміку розвитку стратегічного для нашої країни сектора. Крім того, інформаційна прозорість агроринку сприяє залученню інвестицій в подальший розвиток та інноваційні рішення», — коментує Денис Лисенко.

Завантажити українську версію інфографічного довідника можна безкоштовно за посиланням.

Англійська версія довідника буде доступна у вересні.

 

Виконано за допомогою Disqus