Volvo Trucks представив новий с/г тягач серії FH на AGROEXPO

28 вересня 2017 84 0
Новий тягач Volvo серії FH
Kurkul.comНовий тягач Volvo серії FH

На виставці AGROEXPO-2017компанія Volvo Trucks презентувала нову серію сільськогосподарських тягачів FH. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Представлена машина має низьку спальну кабіну з двома спальними полицями. Завдяки високому шасі має можливість за необхідності заїжджати на поле. Також агрегат має спеціальний захист, стоїть передній металевий бампер, рама 8 мм і посилююча вкладка.

Тягач оснащений роботизованою механічною коробкою передач I-Shift та 420-сильним 13-літровим двигуном стандарту Євро-5 з Adblue. Нова машина може тягнути причіп повною масою 56 т.

Комплектація автомобілів Volvo Trucks залежить від побажань кожного окремого клієнта та особливостей господарства, на якому буде використовуватися тягач.

Компанія пропонує на вибір 4 варіанти шин від Bridgestone, Сontinental, Michelin і Goodyear.

Вартість моделі, представленої на виставці, зі встановленою гідравлікою — €90 тис., додатково тягач компонується баком, ручкою, насосом.

«У компанії Volvo Trucks такий підхід, що ми стараємося не нав'язувати клієнту. Ми завжди приїжджаємо, дізнаємося про нюанси експлуатації, де машина буде їздити і будуємо її конкретно під задачу цього клієнта. У нас кожна специфікація чимось унікальна», — розповідає регіональний представник Volvo Trucks Юрій Антонюк.


Цей автомобіль був спроектований в Україні разом зі співробітниками агрохолдингу НІБУЛОН спеціально під їхні задачі, і в цьому році було укладено угоду про поставку 30 машин цій компанії.

У наступному році компанія планує розробку серії менших тягачів FМ, які відрізнятимуться кабіною та типом двигуна (13 л та 11 л на вибір).

 

Виконано за допомогою Disqus