ОТП Банк та компанія Техноторг стали партнерами

3 жовтня 2017 109 0
Рукостискання
Usiter.comРукостискання

Акціонерне товариство «ОТП Банк» та компанія «Техноторг» уклали договір про співпрацю у сфері кредитування аграрних підприємств. У рамках даної партнерської угоди українські аграрії отримують доступ до фінансування на придбання засобів захисту рослин, добрив і насіння.

Про це повідомляє Traktorist.ua.

ОТП Банк активно фінансує українських аграріїв у рамках стратегічного проекту «ОТП Агро-фабрика», реалізованого спільно з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC). За умовами програми, попереднє рішення про фінансування приймається протягом одного робочого дня, а кредитні кошти стають доступними на рахунку клієнта вже через 9 робочих днів.

Сума фінансування може становити до 8 млн грн, при цьому заставою можуть виступати виключно аграрна розписка або майбутній урожай, а також активи компанії. Програма розрахована на аграріїв з банком оброблюваної землі від 500 га.

«Наша програма кредитування сільгоспвиробників «ОТП Агро-фабрика» активно працює з березня 2017 року. В процесі її реалізації ми стали залучати партнерів з метою забезпечення комплексних рішень для аграріїв з найкращими умовами. Таким чином, фермери можуть бути впевненими в повному фінансуванні в період посівної і збиральної кампаній», — зазначив керівник програми «ОТП Агро-фабрика» Іван Єрко.

На сьогодні, партнерами ОТП Банку в рамках даної програми виступає міжнародна компанія-виробник засобів захисту рослин BASF, компанії «Агроскоп», «Агро Арена», компанія-постачальник нафтопродуктів «Надія», найбільший трейдер сільгосптехніки «Техноторг».

Виконано за допомогою Disqus