Світовий банк наголосив на необхідності впровадження земреформи

13 жовтня 2017 231 0
Земельна реформа в Україні
tsn.uaЗемельна реформа в Україні

В рамках щорічних зустрічей МВФ і Світового банку у Вашингтоні, 12 жовтня міністр фінансів України Олександр Данилюк разом зі своїм заступником Юрієм Буцою та заступником міністра економічного розвитку і торгівлі Максимом Нефьодовим зустрілися з Віце-президентом Світового банку Сирілом Мюллером.

Про це повідомляє прес-служба Мініфіну.

Нагадаємо, на початку вересня Президент України Петро Порошенко звернувся до парламенту з проханням назвти дату початку земельної реформи в Україні.

В ході зустрічі учасники обговорили перебіг реформ і співпрацю України зі Світовим банком, а також висловили впевненість, що Світовий банк і надалі залишиться надійним партнером України на шляху до сталого розвитку.

Олександр Данилюк наголосив на важливості участі Світового банку у процесі реформ, спрямованих на модернізацію та структурну перебудову української економіки.

Зі свого боку, Сиріл Мюллер підкреслив важливість розпочатих Україною реформ та необхідність впровадження земельної реформи для подальшого економічного розвитку.

Зараз Україна та Світовий банк спільно працюють над десятками проектів. Кожен з них сприяє обміну досвідом, створенню нових робочих місць і зміцненню фінансової системи країни.

Виконано за допомогою Disqus