Massey Ferguson презентує прес-підбирач MF 2370 Ultra HD на Agritechnica 2017

2 листопада 2017 77 0
Прес-підбирач Massey Ferguson MF 2370 Ultra HD
AGCOПрес-підбирач Massey Ferguson MF 2370 Ultra HD

Новий тюковий прес-підбирач Massey Ferguson MF 2370 Ultra HD презентують на Agritechnica 2017 в Ганновері. Про це ексклюзивно для Traktorist.ua повідомила прес-служба компанії.

Повністю нова конструкція основної рами забезпечує роботу прес-підбирача на нових рівнях налаштування навантаження. Оновлений довший шпунт і зчіпний пристрій гарантують краще повертання та видимість підбирача, особливо при використанні шин більшого розміру.

Модель Ultra HD має зчіпний брус з регульованою висотою, що дозволяє агрегатувати прес-підбирач з тракторами з різною висотою зчіпного пристрою та шириною коліс. А привід нового MF 2370 Ultra HD працює від стандартного ВВП трактора з частотою 1000 об/хв. Це збільшує частоту обертів до 1500 об/хв., що приводить в дію махове колесо, вага якого така ж, як на моделях XD, але обертається він на 50% швидше.

Новий прес-підбирач Ultra HD працює з частотою 50 ударів на хвилину, що на 6,5% швидше, ніж на існуючих моделях. Це значно збільшує потужність прес-підбирача для більш ефективного обробітку вхідного матеріалу.

Виконано за допомогою Disqus