Traktorist.ua запрошує на міжнародну дилерську зустріч під час Agritechnica

9 листопада 2017 73 0
Traktorist.ua запрошує на міжнародну дилерську зустріч під час Agritechnica
Kurkul.com

Організація UsedTecWorld (UTW), до якої входять найвідоміші світові видання про сільгосптехніку, організовує «speed dating» серед дилерів техніки з усього світу під час Agritechnica 2017.

Зустріч відбудеться 14 листопада в павільйоні 2 на стенді Е29, німецького видання Technikboerse.com. Також на зустрічі будуть присутніми представники членів організації, до яких зокрема входять DLV та DLG.

Мета Speed-Dating («швидких бесід»)

  • Познайомити найбільших дилерів сільгосптехніки з Європи
  • Поділитись трендами, що існують у світі
  • Налагодити міжнародні ділові партнерства
  • Підтримати міжнародну торгівлю
  • Представлення всіх партнерів UTW

Traktorist.ua входить до UTW, тому ми запрошуємо українських дилерів на цю зустріч!

«В Україні 41,5 млн га сільгоспземель, на яких використовується близько 10 тракторів на гектар, що в 9 разів менше, ніж у Польщі чи Німеччині. З урахуванням того, що Україна займає провідні позиції у світі та Європі по виробництву масляних та зернових культур, ситуацію потрібно в корені змінити. Співпраця з UTW — це величезні можливості для розвитку українського ринку сільгосптехніки та всіх учасників. Для покупців це додатковий та більший вибір техніки, для продавців — обмін досвідом та новими підходами», — говорить керівник проекту Traktorist.ua Ігор Мирончук.

Подати заявку про участь у зустрічі можна на пошту gubin@latifundistmedia.comабо за телефонами +38095 806 74 46 та +38096 683 49 70

Кількість учасників обмежена.

Програма заходу:

16:30 Вітальні слова та коротка презентація UTW

16:50 Презентація учасників

17:10 Початок Speed-Dating

18:00 Кінець Speed-Dating

18:30 Церемонія «Машина року» на форумі Nord/LB

 

Довідка:

UTW (UsedTecWorld) — це мережа з 14 видавничих компаній з 19 європейських країн, яка являє собою майданчик оголошень про продаж вживаної техніки. Учасники мережі можуть швидко обмінюватися даними про оголошення. У пулі оголошень налічується більше 100 000 машин, що є найбільшою подібною базою у Європі.

Technikboerse.com — найбільша в Європі інтернет-біржа вживаної техніки. Розрахована як на дилерів, так і на звичайних покупців. База сайту нараховує 65 тис. користувачів.

DLV — німецький медіа-холдинг, який працює у сфері сільського господарства та лісозаготівлі. Наразі до складу холдингу входить близько 40 різноманітних видань. Є найбільшим аграрним медіа-холдингом Німеччини.

DLG — німецька некомерційна організація, що об’єднує більше 25 тис. агровиробників. Фінансується за рахунок надання послуг, членських внесків та державних субсидій. Організацію було засновано в 1885 р.

 

 

Виконано за допомогою Disqus