Фото романтичного повідомлення фермера стало вірусним

11 листопада 2017 245 0
Напис на полі
the guardian.comНапис на полі

Фермер мимоволі викликав у мережі бурхливе обговорення загадкового надпису в полі яке було його романтичним вибаченням перед дружиною, повідомляє the guardian.

Використовуючи GPS-систему у своєму тракторі, Мюррей Грехем створив надпис «SUE x» на своєму полі в Оксфордширі. 49-річний чоловік хотів, щоби його син, пілот гелікоптера Джордж, пролетівши над фермою, сфотографував надпис. Але першими це встигли зробити працівники Національної поліцейської авіації, що зафіксувала це повідомлення, пролітаючи над ним.

Співробітники опублікували зображення в соціальних мережах із написом: «Хто-небудь знає Сью на південь від Тетворта? #WhoIsSue»

У мережі здійнявся справжній ажіотаж, прибічники теорії змови сперечалися з захисниками версії інопланетного вторгнення, були й такі, що вважали це маркетинговим ходом місцевої юридичної компанії.

 На BBC Radio Oxford фермер зізнався, що, повернувшись додому та сподіваючись знайти своє любовне послання, він виявив, що воно стало знаменитим. Мюррей Грехем пояснив, що хотів лише розвеселити свою дружину, поросивши в неї вибачення у такий спосіб.

Виконано за допомогою Disqus