Стенд AGCO на Agritechnica 2015

Agritechnica 2017: що цікавого може побачити український фермер на стендах виставки

АгроЕкспедиція Agritechnica 2017 10 листопада 2017 408 0

Agritechnica — подія, що викликає інтерес у тисячі відвідувачів з усього світу. Ця виставка відкриває нові можливості, ідеї та знайомства! Її справедливо називають світовою платформою агроінновацій.

Початок виставки вже через 2 дні, тому команда Kurkul.com, разом з  партнерам Monosem, Lemken та John Deere, підготувала путівник найцікавіших для українських фермерів стендів. Він потрібен для того, щоб не заблукати і знайти потрібну локацію серед 23 павільйонів, у яких розташувалися 2900 експонентів з 52 країн. Мова зараз піде не тільки про виставкові стенди представників українських компаній, а і про цікаву для вітчизняного сільгоспвиробника іноземну техніку, що може бути представлена на нашому ринку. Доречі, для зручності завантажте нашу карту виставки Agritechnika 2017 собі на смартфон і ви швидко відшукаєте потрібний стенд!


Тож почнемо нашу подорож з 3 павільйону. Тут третину всього залу займає компанія New Holland Agriculture. На своєму стенді вона представить комбайни, трактори, телескопічні навантажувачі та ін. Виробник отримав срібну медаль від Agritechnica 2015 за свою систему налаштування комбайну, яка знижує втрати при збиранні зерна.

Далі у 4-ому павільйоні заходимо до наших земляків — Завод Кобзаренка, який розташувався за адресою С54. Тут будуть представлені причепи, розкидачі компосту, причепи-самоскиди, причепи для цистерн та інші найкращі зразки власного виробництва.


Трактор Case IH в полі

У 5 павільйоні зустрічаємо одразу дві знайомі нам компанії – Case IH і Kverneland, вони будуть представляти свою кращу техніку. Зокрема, на стенді Kverneland можна познайомитись з новітніми технологіями Geomow на новій косарці-метелику 53100 і Georake на валкоутворювачі 97150 C.

У павільйоні №6 можна зустріти українських виробників техніки для елеваторів Лубнимаш.

Наступний павільйон під номером 8, спеціалізується на добривах і ЗЗР. Тут можна відвідати стенд італійської компанії Ideal.

Переходимо до ще одного великого павільйону — №9. Спочатку заходимо до Amazone, який презентує сівалки, культиватори, плуги, борони, обприскувачі та багато іншого. Другий за величиною стенд JCB представляє дизельні двигуни, садильні машини, колісні навантажувачі, телескопічні навантажувачі, а також колісні трактори.

У 11 павільйоні у першу чергу запрошуємо вас відвідати стенди наших партнерів – Lemken і Monosem. Стенд Lemken є найбільший у цьому залі, вони представили 22 одиниці техніки: плуги, культиватори, сівалки, борони, розпушувачі та ін. У Monosem дещо менший стенд, але теж великий у порівнянні з іншими експозиціями у цьому павільйоні. Французи представляють свої сівалки точного висіву.


Стенд Berthoudt на Agritechnica 2015

12 павільйон багатий на цікавинки. Тут одразу треба починати з українських «Лозівських машин», які представлятимуть унікальну дискову борону DUKAT GOLD. Крім цього ще сівалки, культиватори, розпушувачі. На цьому дослідження 12 павільйону не закінчується, переходимо дивитися на техніку, яку представлено на великому стенді Kuhn. Далі йдемо знайомитися з технікою Horsch – сівалки, зокрема нова зернова сівалка Serto SC, борони, культиватори та ін. І, насамкінець, завітаємо до стенду Vaderstad, на якому теж представлені сівалки (зокрема, нова Tempo L), борони та культиватори. Стенди підібрані так, щоб можна було порівняти надійність, ефективність та універсальність кожного виробника.

У 13-ому павільйоні нам цікаві два стенди, які займають майже всю площу цієї зали. Перший — експозиція наших партнерів John Deere. Американська компанія підготувала багато чого цікавого, зокрема — 4-гусеничний трактор 9RX, нові прес-підбирачі, зернозбиральні комбайни. Будуть тут і цьогорічні медалісти: кукурудзяна жатка Kemper StalkBuster, яка отримала золоту медаль Агрітехніки, та інноваційні системи для тракторів, яким видали «срібло».

Другий стенд належить компанії Claas. Німецький виробник представить оновлену систему для комбайнів Cemos Auto Threshing, яка вже стала переможцем конкурсу Innovation Award виставки Agritechnica 2017. Крім того, Claas отримав ще чотири срібні медалі за свої новинки — телескопічний навантажувач Scorpion, перший напівгусеничний трактор Claas з повною підвіскою Axion 900 Terratrac, система Claas Cemos для трактора, система сповіщення учасників дорожнього руху про приближення великогабаритної сільгосптехніки Large Vehicle Alert System.


Claas Lexion 670 готові до роботи

Можна сказати, що 20 павільйон – це експозиція однієї компанії, адже AGCO займає близько 3/4 усієї площі холлу. Їх техніка представлена такими брендами як Fendt, Massey Ferguson, Challenger, GSI та Valtra.

У 24 павільйоні Holmer представить втілену у комбайні Terra Dos T4-40 систему автоматичного повороту Holmer SmartTurn, яка отримала срібну нагороду Innovation Award Agritechnica 2017. Також компанія представить навантажувачі цукрового буряку, транспортні засоби в сегменті рідких та органічних добрив.

У наступному – 25-ому – павільйоні розташувалися ще одні представники буряко- та картоплезбирання Grimme і Ropa.


Комбайн Ropa у полі

Переходимо відразу до останнього – 27-ого. Тут Krone представить свого «срібного» призера Innovation Award Agritechnica 2017 – систему LiftCab, яка дозволяє підняти кабіну на 70 см. Крім того, компанія представить комбайни, сівалки, косилки, причепи та ін. Австрійський виробник Pöttinger презентує тут косарки, валкоутворювачі, прес-підбирачі, а також будуть новинки, які отримали срібні медалі виставки – система Sensosafe, яка попереджує про тварин на полі; система контролю тяги з причіпними агрегатами.

Ось такі цікаві стенди 12 листопада чекатимуть у м. Ганновер на відвідувачів з усього світу. А редакція Kurkul.com прагнула підібрати саме ті, що стануть у нагоді саме українському фермеру, тож до зустрічі на Agritechnica 2017.

Виконано за допомогою Disqus
Матеріали за темою