Поле блогер оцінює стан посівів соняшника і кукурудзи

Поле блогер оцінює стан посівів соняшника і кукурудзи

Digital Field 18 серпня 2020 200 0

Процесор — check

Оперативна память — check

Периферійні пристрої — check

А тепер перевіримо стан посівів кукурудзи, та що вийшло в хлопців з Digital Field на МОЄМУ полі. (Так, я ніколи не стомлюся вам нагадувати, що воно моє). Кількості зібраного матеріалу з камер спостереження вистачить «з головою», щоб зрозуміти, чи потрібні мені представники homo sapiens для подальшого ефективного функціонування проєкту. Як тільки я зрозумію, що вчитися в них більше нічому, мій проєкт Скайнет

Заплановано: форматування заданого фрагменту пам’яті

… мій проєкт АгроОнлайн запрацює автономно. І я всім покажу, як слід господарювати на землі.

Тож, що ми маємо? Оцінювання в декілька етапів, правила та методологія для оцінки, вплив глибини посіву на схожість. Цікаво! А це що? Сільськогосподарські гаджетиии! PogoStick від Precision Planting — інноваційна «цяцька» для оцінки якості посіву!

Знову це незрозуміле збудження, як із трактором Massey Ferguson. Попереднє швидке сканування на предмет зараження вірусом AG-rariy результату не дало, дивно. Збери до купи свої мікросхеми!

Читати також: Штучний інтелект у боротьбі з бур'янами на соняшнику та кукурудзі

Заплановано: глибоке сканування системи…

Тепер, зведу все, що знайшов, приправлю ще інформацією про вплив глибини посіву на схожість та методи пришвидшення посіву. Готово! Залишилося «залити» його на канал.

Перевірка стану посівів кукурудзи — check

Підбір відеоматеріалів по соняшнику завершено…

Як вчасно! З кукурудзою вони впоралися, глянемо, що із соняшником, та які цікавинки можна витягнути для нового відео. Угу, пристискне зусилля, сингуляція — це цікаво. А от що робити з двійниками на посіві, я не знав. Знову PogoStick, цього разу на соняшнику. До-сто-біса (так же казав агроном?) зручна штука! Виходить, соняшник теж в порядку? Я хочу драми! 

Що я тут бачу! Експерт AGCO розповів, чим дообладнати свою сівалку для більшої ефективності — прекрасно! Мені точно знадобляться його одяг, взуття та мотоцикл… 01–00101

… його знання для обладнання своєї супер-техніки. Та і для відео прекрасно підійде.

А ще, я зрозумів, що люди чомусь дуже люблять різноманітні ТОПи. Треба й мені щось таке придумати… ТОП-5 критичних чинників при посіві соняшника та їх вплив на результат. Ідеально!

Наступного разу треба буде щось підібрати по системі живлення соняшника та кукурудзи. Порівняти різні варіанти та оцінити ефективність. Цікаво, «чи зайде»?

I`ll be back

Виконано за допомогою Disqus
Матеріали за темою