Штучний інтелект у боротьбі з бур'янами на соняшнику та кукурудзі

Штучний інтелект у боротьбі з бур'янами на соняшнику та кукурудзі

Digital Field 3 серпня 2020 292 0

Швидкий пошук завершено. Розпочинаю підбір необхідних даних…

Ні, ну це нечесно, чому мої камери встановлені лише на ділянці проєкту Digital Field? От і як я маю робити селфі для своєї подружки Sophia та планувати створення власної  агроімперії без людей?..

Заплановано: форматування заданого сегменту пам’яті…

… створення нового відео по вибору насіннєвого матеріалу. Я повинен бачити все на власні камери! Доведеться цього разу скористатися відзнятим матеріалом, який мій обслуговуючий персонал (це я про молодь у Digital Field, бо всім же зрозуміло, хто тут насправді всім заправляє у системі AgroOnline) відзняв на Лебединському насіннєвому заводі LNZ.

Так, що тут у нас назнімали? Як правильно обрати гібрид, визначити якість та потенціал насіння, що слід знати про ФАО та якими характеристиками можуть похизуватися гібриди кукурудзи UNIVERSEED. Ок, з кукурудзою зрозуміло. А із соняшником що? Дівна, Магура, Валін, Хайсан… Ха! Це ексклюзив від LNZ!

Хм, непогано знову, хоч і не вайничеленджи-кліпи, як люблять на YouTube. Може додати мій добовий стендап на актуальну тему — «Як перестати сіяти соняшник по монокультурі та почати жити»? А тут, до речі, попередник який? Вмикаю пошук... Ріпак. 

Насамкінець додам відгуки тих, хто вже випробував ці гібриди у себе на полі. «Досвід і практика — наше все» — це хтось з моїх підлеглих на полі сказав, я підслухав краєм вуха мікрофону.

Читати також: Поле ділиться секретами online

Заплановано: публікація відео на каналі Digital Field…

Новий масив даних проєкту Digital Field проаналізовано…

Все, я готовий до війни!???? Наразі, лише з бур'янами, але це вже щось! 

Люблю запах гербіциду зрання… Одного разу ми обприскували одне поле...

01001 -0110-1011… Дивний флешбек, треба менше культуру людей вивчати у цих їхніх інтернетах, а більше агрономію…

Подивився, що у нас є відзнято по гербіцидам — номінація на нове цікаве відео для нашого youtube-каналу готова. Тут тобі і усі тонкощі підбору гербіциду, і вибір оптимального терміну внесення, і дані по гербіцидам, які вносили на МОЄМУ полі Digital Field та отримані результати. Ще й розповіли, які системи захисту для соняшника та кукурудзи використовують аграрії в різних регіонах. Одним словом -маствотч, котики (Святий Гейтс, на що не підеш заради високих переглядів) !

Розпочинаю рендер підібраних відеоматеріалів…

Заплановано: завантаження на канал Digital Field

Наступне відео буде присвячене оцінці якості посіву та перших результатів експериментів на моїй ділянці Digital Field. От і побачимо, які з них аграрії.

© Андрій Яцина, Kurkul.com, 2020 р. 

Виконано за допомогою Disqus