Versatile презентував нові трактори на Agritechnica-2017

21 листопада 2017 110 0
Трактор Versatile 385 на Агрітехніка-2017
Kurkul.comТрактор Versatile 385 на Агрітехніка-2017

Компанія Versatile презентувала три нових трактора на Agritechnica-2017: гусеничний трактор Versatile 610 DeltaTrack, трактор із ламаною рамою Versatile 405 4WD та класичний трактор Versatile 360 MFWD/Row Crop. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Гусеничний Versatile 610 DeltaTrack доступний в трьох варіантах потужності — 520 к.с., 570 к.с. та 610 к.с. У цій моделі крутний момент трактора збільшений на 15 %.

«Основна відмінність Versatile 610 DeltaTrack від попередньої моделі — це система очищення вихлопів двигуна та система чотирьох гусениць DeltaTrack, яка гасить вібрації для кращого руху по поверхні ґрунту», — розповів директор по маркетингу компанії Versatile Адам Рід.

Наступна новинка, яка була презентована — трактор Versatile 360. Машина укомплектована американськими та японськими комплектуючими та на ній стоїть двигун Cummins.

За словами виробника, на Versatile 360 встановлена роздільна гідрованна, що дозволяє агрегатувати трактор з будь-якими причіпними агрегатами без переливання мастила не боячись пошкодити коробку передач.

Система охолодження трактора спеціально сконструйована для інтенсивних умов роботи.

«Площа радіатора трактора така, що двигун дуже важко перегріти, тому трактор ідеально підходить для інтенсивних умов роботи, що доволі часто зустрічається на українських полях», — розповів генеральний директор «Версатайл Україна» Олексій Колотурський.

Ще одна новинка — трактор Versatile 405 4WD, який має зовсім нову класичну компоновку. На машині стоїть важка рама на якій в свою чергу установлений вентилятор охолодження та двигун, тому трактор не має противаги. А це за словами виробника, служить тому, що не розбивається передній міст трактора.

Щодо паливного баку, то він розташований суворо посередині, тому не залежно від рівня палива у баку — трактор не змінює баластування.

Модель доступна в декількох варіантах потужності 380 к.с., 405 к.с., 420 к.с. і 460 к.с. та поступить в продаж тільки з наступного року.

Виконано за допомогою Disqus