Новинку VERSATILE випробовують на українських полях

27 листопада 2017 111 0
Трактор VERSATILE 340 R3
Kurkul.comТрактор VERSATILE 340 R3

Трактор 340 R3 компанії VERSATILE проходить випробування в реальних агрокліматичних умовах України. На сьогодні трактор пройшов понад 10 демонстрацій і зібрав чимало відгуків споживачів.

«Захід відвідував щоб побачити в роботі TORUM 740, відразу оцінив і роботу трактора VERSATILE. Звик перевіряти техніку сам перед покупкою. Всі індикатори і налаштування причіпного обладнання і самого трактора VERSATILE 340 здійснюються надзвичайно легко, в тривалому процесі навчання немає необхідності. Пи першому огляді впадає в очі кабіна, дуже зручна, з панорамним оглядом, простора, що з урахуванням мого великого зросту дуже важливо», — розповів В’ячеслав Володимирович, головний інженер підприємства з Хмельницької обл.

 

«Під час демо показу на нашому підприємстві трактор показав себе якнайкраще, пробували в роботі на перезволоженому грунті з 8-ми корпусним плугом, з глибиною обробки 25 і 30 см — тягова сила трактора дивує! Поля в нас знаходяться на досить рельєфній місцевості, склалося враження, що він потягне все. Для кліматичних умов Кіровоградської області це просто необхідний чинник», — поділилася враженнями Надія Іванівна, заступник директора фермерського підприємства в Кіровоградській області.

Найближчі покази в Харківській області:

29.11.17 – с. Яковлівка, Харківський р-н.;

06.12.17 – с. Рояківка, Кегичівський р-н.

Виконано за допомогою Disqus