Аграрії Прикарпаття розвивають інфраструктуру сіл

1 вересня 2015 61 0
Аграрії Прикарпаття розвивають інфраструктуру сіл
Kurkul.comАграрії Прикарпаття розвивають інфраструктуру сіл

На Івано-Франківщині ПП АФ «Вільхівці» опікується інфраструктурою всіх дев’яти сіл, де орендує земельні частки — паї. А це мільйон гривень від початку року в їх розвиток, пише прес-служба Івано-Франківської облдержадміністрації.

Як зазначається у повідомленні, сільськогосподарські виробники Городенківського району опікуються соціальною сферою сіла і демонструють приклад наукового підходу до господарювання.

«Підприємство реалізовує соціальні проекти, які в основному скеровуються на підтримку навчальних і дошкільних закладів, культурно-масові заходи, допомогу футбольним командам, ремонт доріг, увпорядкування сміттєзвалища та інше», — пише сайт.

Розширення і зміцнення агрофірми дає можливість збільшувати кількість робочих місць у районі, а це частково вирішує гостру проблему зайнятості сільського населення, йдеться у матеріалі.

«Підприємство будує потужний елеватор для зберігання 100 тис. т зерна. Його спорудження ведеться за міжнародними стандартами. Постане тут і сучасна лабораторія, щоб оперативно визначати всі параметри вирощеного», — сказав директор ПП АФ «Вільхівці» Іван Приймак.

Також додається, що усе зерно з району проходить жорсткий контроль на якісні показники, інакше його не можна було б реалізувати переробним підприємствам чи експортувати.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою