BASF представив інноваційні технології для ефективного агровиробництва

17 січня 2018 281 0
BASF
Kurkul.comBASF

Понад 200 учасників ознайомилися з новинками в галузі агротехнологій на конференції інноваційних рішень компанії BASF, яка проходила 16 січня під гаслом «Плюсуй переваги!». Про це повідомляє SuperAgronom.com.

Фахівці BASF презентували препарат для соняшнику АрхітектТМ аналогів якому для цієї культури наразі немає. Цей регулятор росту і фунгіцид вийшов на український ринок лише минулого року. Завдяки його застосуванню формується оптимальна архітектоніка рослини, що забезпечує підвищення стресостійкості та вищий урожай. Фунгіцидна дія препарату дає змогу контролювати найширший спектр хвороб соняшнику, таких, як септоріоз, альтернаріоз, іржу, фомопсис, склеротиніоз.

«Комерційний сезон у BASF стартує з 1 листопада. Заявки, які надійшли на початку сезону для підпиcання контрактів, уже були з дефіцитом цього продукту. Тобто лише побачивши його дію в демо-центрах, агровиробники прагнуть впроваджувати його на своїх промислових посівах», — розповів керівник Центрального регіону BASF в Україні, менеджер із національної дистрибуції Костянтин Карпач.

Ще один представлений препарат — Адексар® СЕ Плюс — має «тристоронню» дію: контролює патогени, викорінює хвороби, стимулює розвиток рослин для досягнення якомога більших урожаїв. Його дія забезпечується завдяки поєднанню діючих речовин трьох різних хімічних класів. Крім того, в ньому закладено AgCelence®-ефекти: стимулювання процесів фотосинтезу та нітрогеназної активності посівів, підвищення стійкості до стресових умов.

Експерти BASF також познайомили учасників конференції з новим гербіцидом Акріс® для кукурудзи та соняшнику з подовженою ґрунтовою дією. Основна діюча речовина цього препарату — диметенамід-П — має кращі фізичні властивості, за рахунок чого краще контролює бур’яни. Він дуже добре розчиняється у воді, має найнижчий коефіцієнт зв’язування в ґрунті, та активується вже після випадання 5 мм опадів.

Виконано за допомогою Disqus