«Євраліс Семенс Україна» оголосила про старт акції на насіння кукурудзи для аграріїв

29 січня 2018 189 0
Насіння кукурудзи
Kurkul.comНасіння кукурудзи

Французький виробник насіння проводить акцію на насіння кукурудзи з вигідною фіксацією курсу євро до гривні, що проходить з 20.01.2018 р. по 31.03.2018 р включно.

Акція діє з 20.01.2018 по 31.03.2018 на території України на акційне насіння кукурудзи Євраліс преміум-сегменту, а саме, гібриди ЕС Сіріус, ЕС Кроссман, ЕС Конкорд, ЕС Астероїд, ЕС Креатив, ЕС Гарант, ЕС Кубус, ЕС Геллері, ЕС Брілліант, ЕС Москіто, ЕС Метод, Гармоніум, яке можна придбати у дистриб'юторській мережі ТОВ "Євраліс Семенс Україна" за фіксованим курсом 32 грн / 1 євро.

За покупку 100 мішків насіння кукурудзи Євраліс отримайте сертифікат на розіграш подарунка. Більше мішків = більше шансів на подарунок. Під подарунком розуміється покупка за 1,2 грн з ПДВ. Подарунок – с/г техніка на вибір Організатора. Подарунок може відрізнятися від зображення. Розіграш подарунка відбудеться на Дні поля 07 вересня 2018 р. в Хмельницькій області.

За покупку 200 мішків насіння кукурудзи Євраліс отримайте сертифікат на відвідування футбольного матчу Фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, який відбудеться 26 травня 2018 року в м.Києві на ЦСК «Олімпійський» та  оплата 1 ночі проживання в готелі в м.Києві. Один Учасник Акції (одне господарство) має право на один Сертифікат на футбольний матч та проживання. 

Учасником Акції вважається фізична або юридична особа, що придбала не менше 100 мішків насіння кукурудзи Євраліс. Учасник Акції отримує право на Сертифікат/розіграш подарунка після надання копії видаткової накладної від дистриб’ютора ТОВ "Євраліс Семенс Україна" на зазначену кількість акційних мішків кукурудзи, що підтверджує факт відвантаження продукції, законтрактованого в період дії Акції. Копії видаткових накладних повинні бути надіслані або передані регіональним менеджерам ТОВ «Євраліс Семенс Україна», контакти яких зазначені на сайті www.euralis.ua або надіслані по електронній пошті kiev.seeds@euralis.com.

Більш детальну інформацію шукайте на офіційному сайті компанії www.euralis.ua

Виконано за допомогою Disqus