VERSATILE оголосив про партнерство з Укргазбанк

2 лютого 2018 141 0
VERSATILE оголосив про партнерство з Укргазбанк
VERSATILEVERSATILE оголосив про партнерство з Укргазбанк

Компанія «Версатайл Україна» в рамках розширення своїх фінансових інструментів і підготовці спеціальних пропозицій на покупку техніки VERSATILE оголосила, що 3 січня 2018 р. новим партнером по кредитуванню покупців їх техніки став вітчизняний державний банк — Укргазбанк. Про це повідомила прес-служба компанії.

АБ «УКРГАЗБАНК» уже понад 23 роки успішно функціонує на ринку фінансових послуг, приділяє особливу увагу кредитуванню українських клієнтів сегменту малого та середнього бізнесу. Банк має низку кредитних програм для клієнтів МСБ, що враховують їх види діяльності та кон’юнктуру ринку, а також забезпечують прийнятний рівень ризиків кредитування.

Пільгові умови партнерської програми з «Укргазбанк»:

  • термін до 5-ти років;
  • комісія банку 1 %;
  • початковий внесок від 20 %;
  • ставка від 0,1 % річних у гривні;
  • можливий зручний сезонний графік погашення тіла кредиту.

На сьогодні придбання техніки VERSATILE можливе на пільгових кредитних програмах, у т.ч. спеціально розроблених із банками-партнерами: «Креді Агріколь», «ПроКредит Банк», «Кредо Банк» і ін.

Докладніше про технічні переваги та умови придбання техніки VERSATILE можна дізнатися за телефонами: (098) 675–47–11, (044) 596 55 28, або написавши за адресою: sale@versatile.ua

Виконано за допомогою Disqus