На Запоріжжі фермеру повернули захоплені рейдерами господарства

14 лютого 2018 218 0
«Аграрна самооборона» Запоріжжя стала на захист  Олександра Чубенка
facebook«Аграрна самооборона» Запоріжжя стала на захист Олександра Чубенка

Завдяки злагодженим діям і небайдужості, аграріям вдалося відстояти підприємства «Агротіс» і «Агротіс Плюс» та повернути їх законному власнику після невдалої спроби рейдерського захоплення. Про це на своїй сторінці в facebook написав голова Аграрного союзу Запорізької області, директор «Агрофірми Ольвія» Анатолій Тиховод.

Читати по темі: Запорізькі фермери проти сотні «тітушок» — війна за землю загострюється

«Коли боремося дружньо й щиро за правду, то вона обов’язково перемагає! Тільки що отримав скріншоти від колег. Підприємства «Агротіс» і «Агротіс Плюс» поверернені законним власникам! Впевнений, що більш детальну інформацію в найближчі дні отримаємо від офіційних джерел і владних структур», — повідомив Анатолій Тиховод.

Про те, що де-юре підприємство вже йому не належить, законний власник Олександр Чубенко дізнався, коли не зміг провести банківські операції. Згодом сільгосппідприємець виявив у реєстрі, що компанію перереєстровано на нових осіб. Водночас, фермери Запорізької області не залишили колегу одного в біді, створивши «Аграрну самооборону» саме в той момент, коли готувалося силове захоплення підприємств.

Виконано за допомогою Disqus