Білоцерківський завод препаративних форм розпочав виробництво протруйника Авіценна®

5 березня 2018 116 0
Білоцерківський завод препаративних форм розпочав виробництво протруйника Авіценна®
​alfasmartagro.com

БЗПФ освоїв виробництво інноваційного фунгіцидного протруйника Авіценна®, який раніше виготовлявся на замовлення компанії ALFA Smart Agro за кордоном. Відтепер повний цикл виробництва буде здійснюватися в Україні. Про це повідомляє SuperAgronom.com.

Читати по темі:  Терапія для насіння

«БЗПФ виготовляє засоби захисту рослин за міжнародними стандартами якості. Наші технологічні можливості дозволяють виготовляти препарати з надзвичайно складною рецептурою, і Авіценна® — саме такий продукт. Протруйник поєднує у собі три основні діючі речовини плюс велику кількість додаткових компонентів, і на кожному етапі виробництва ми проводимо лабораторний контроль суміші на дотримання максимально точного співвідношення компонентів», — зазначає директор Білоцерківського заводу препаративних форм Роман Шпаченко.

Авіценна® СЕ (тебуконазол, 50 г/л + прохлораз, 250 г/л + крезоксим-метил, 50 г/л) — інноваційний протруйник широкого спектру дії. Контролює практично всі хвороби насіння, проростків і сходів зернових культур, а також перші «хвилі» аерогенних інфекцій. Завдяки наявності трьох компонентів Авіценна® знищує інфекцію на поверхні, всередині насіння та в ґрунті.

Формула Авіценни® була розроблена командою науковців на чолі з директором з розробки формуляцій продуктів ALFA Smart Agro Мортеном Педерсеном.

 

Виконано за допомогою Disqus