Клієнти Варіант Агро Буд можуть отримати 25% або 40% компенсації

21 квітня 2018 112 0
Клієнти «Варіант Агро Буд» можуть отримати від 25% до 40% компенсації вартості
Варіант Агро БудКлієнти «Варіант Агро Буд» можуть отримати від 25% до 40% компенсації вартості

1003 позиції обладнання для тваринництва, зберігання і переробки зерна, зрошення, виробленого компанією «Варіант Агро Буд», були затверджені в список на часткову компенсацію вартості. Про це повідомляє прес-служба компанії.

У 2018 р. «Варіант Агро Буд» надає можливість отримати 25% або 40% від вартості придбаного сільськогосподарського обладнання. Устаткування виробництва «Варіант Агро Буд» було включено до Переліку української техніки та обладнання для агропромислового комплексу, вартість яких частково компенсується за рахунок коштів державного бюджету, і тим самим, автоматично стало учасником Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств.

C повним переліком обладнання можна ознайомитися за посиланням.

«Наша команда розділяє відповідальність за успішний розвиток бізнесу наших клієнтів. Тому ми, зі свого боку, шукаємо інструменти, які покликані допомогти нашим замовникам економити кошти, продовжуючи інтенсивно розвиватися», — прокоментував директор «Варіант Агро Буд» Олексій Грушко.

Нагадаємо, що 4 квітня 2018 р. відбулося чергове засідання Комісії з формування списку вітчизняної техніки і обладнання для агропромислового комплексу України, вартість яких частково компенсується за рахунок коштів державного бюджету.

Виконано за допомогою Disqus