Трактор Valtra Т194 розпочав роботу на полях Одещини

24 квітня 2018 986 0
Новий власник Valtra Т194 Versu
Цеппелін-УкраїнаНовий власник Valtra Т194 Versu

Компанія «Цеппелін Україна» 6 квітня офіційно передала новому власнику ексклюзивний 195-сильний трактор Valtra Т194 в комплектації Versu. Про це повідомляє Тraktorist.ua.

Власником машини став керівник «СФГ Україна» з Одеської обл. Руслан Крівовід. Господарство займається вирощуванням зернових і технічних культур: пшениці, соняшнику, ріпаку, кукурудзи, гороху.

«СФГ Україна» стало першим власником фінського трактора Valtra, які цієї зими повернулися на український ринок.

Новий власник трактора познайомився з брендом Valtra на офіційній презентації бренду в Україні — VALTRA & FENDT Open Day, яка 20 березня проходила в Одесі, де своїми очима побачив ремонтну майстерню і заповнений запасними частинами склад.

На заході наживо оцінив трактор, поспілкувався з представниками виробника і фахівцями офіційного дилера Valtra «Цеппелін Україна».

Після поставки трактора на підприємство, колектив «СФГ Україна» залишився повністю задоволений результатами, який показав трактор. Також відзначають значне зниження витрати палива — від 2 до 2,5 л/га.

Моделі серії Т визнані відмінними машинами для важких умов експлуатації та пропонують надійну потужність при низькій витраті палива.

Серед основних переваг комплектації Versu: п'ятиступінчаста трансмісія Powershift, ергономічна система Valtra Arm — підлокітник зі зручним доступом до органів управління трансмісією Powershift, круїз-контролем, контроль гідравлічної системи, зчіпного пристрою і системи керування трактором на поворотній смузі U-Pilot, зручне і комфортне водіння з функцією автоматизованої трансмісії і підсилювачем гальм, гідравлічна система з вимірюванням навантаження, окремі робочі рідини для трансмісії і гідравлічної системи.

Виконано за допомогою Disqus