Перший в Україні захід Valtra Smart Tour відбувся в Одеській області

22 серпня 2018 82 0
Valtra Smart Tour в Одеській області
Kurkul.comValtra Smart Tour в Одеській області

Корпорація AGCO разом з офіційним дистриб'ютором Valtra «Цеппелін Україна» 17 серпня провели перший захід в рамках Valtra Smart Tour в Україні. Демонстрація фінських тракторів проходила на базі ДП «Експериментальна база «Дачна», яка знаходиться біля Одеси. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Захід має на меті продемонструвати переваги і сильні сторони фінського трактора Valtra в полі і розкрити північну харизму, яку він несе.

«Тракторів потужністю 200 к.с. на нашому ринку є багато, але всім аграріям цікаві машини з особливими рисами, і як раз Valtra — це те саме рішення. Цьому трактору є чим здивувати і, дійсно, є речі, які можуть поліпшити умови праці оператора й економічні показники», — розповів керівник групи фахівців «Цеппелін Україна» Ігор Хижняк в ексклюзивному коментарі Traktorist.ua.

Відвідувачам заходу були представлені трактори Valtra Т-серії в роботі з грунтообробними агрегатами Gregoire Besson, а також інноваційний підлокітник Valtra Smart Touch.

«Машина створювалася з чистого аркуша, тобто це не апгрейд попередньої версії. Під час розробки цього трактора стояла наступна мета — створити надійну, міцну, економічну, просту в експлуатації і при цьому високотехнологічну машину. І саме в серії Т ця мета була досягнута», — розповідає представник заводу Valtra Олексій Кутин.

Трактори Valtra Т 234 оснащені двигунами AGCO Power об'ємом 7,4 л і потужністю 235 к.с. На тракторах встановлено трансмісія PowerShift 30/30 і машини не дивлячись на розмір є досить маневреними — радіус розвороту складає всього 5,4 м.

«Наше господарство перше в Україні набуло трактор Valtra Т-серії. Я приїхав на Valtra Smart Tour, щоб більше дізнатися про налаштування машини і хотів побачити, як трактор працює з іншими агрегатами, яких немає у нас в господарстві», — говорить голова господарства «Україна» Руслан Крівовід.

Голова господарства додає, що перший агрегат, з яким почав працювати трактор на їхньому підприємстві — це 9-метрова сівалка John Deere 445. Витрата палива склала всього 3-3,5 л/га. Трактор подобається зручністю кабіни і власною навігацією, яка дозволяє працювати в темний час доби і мінімізує втому оператора. На даний момент машина напрацювала більше 200 мотогодин.

Головний інженер підприємства «Сервіг» Михайло Кость розповідає, що на даний момент в господарстві трактора Valtra ще немає, але розглядають машину, як варіант для розширення техпарка.

«Особисто я багато чув позитивних відгуків про цей трактор, так як у мого товариша була Valtra. Найголовніше в техніці — це відношення сервісної служби до ремонтів і швидке реагування, все ламається, нічого вічного немає», — розповідає Михайло Кость.

Крім демонстрації роботи техніки, відвідувачів заходу чекала шоу-програма, розіграш призів і можливість ознайомитися з роботою дизайнерського бюро Valtra завдяки фірмовому трейлеру Valtra Demo Truck.

Наступний Valtra Smart Tour від «Цепелін Україна» відбудеться 22 серпня в Полтавській області.

Нагадаємо, що Valtra Smart Tour розпочався з Одеської області і заходи пройдуть ще в чотирьох областях України.

© Игорь Мирончук, 2018, Kurkul.com

Виконано за допомогою Disqus