З кожного проданого літру Архітект™ компанія BASF перерахує кошти на реставрацію пам’ятки архітектури

18 травня 2018 67 0
З кожного проданого літру Архітект™ компанія BASF перерахує кошти на реставрацію пам’ятки архітектури
BASF

Агропідрозділ компанії BASF у 2018 р. починає реставрацію об’єктів вхідної групи Шарівського палацово-паркового комплексу, видатної пам’ятки української архітектури XIX ст., що розташована на Харківщині. Кошти на реставрацію будуть перераховані від продажу кожної одиниці препарату Архітект™. Про це повідомила прес-служба BASF.

Інноваційний продукт для захисту соняшника комбінує характеристики морфорегулятора та фунгіциду, оптимізує архітектоніку рослини. Переваги препарату надихнули ініціаторів проекту подбати не лише про українські лани соняшнику, але й про одну з українських архітектурних пам’яток, привернути увагу до проблеми збереження та відновлення нашої історичної спадщини. Саме тому 25 грн від продажу кожного літру Архітект™ будуть перераховані на проведення реставраційних робіт обраних об’єктів.

«Глобальна мета BASF полягає не лише у відновленні одного архітектурного об’єкту. Ми сподіваємося привернути увагу українців та всього світу до проблеми збереження національно-культурного багатства», — коментує керівник агробізнесу BASF в Україні, Молдові та країнах Кавказу Тіберіу Діма.

Реставрація об’єктів здійснюється у партнерстві з проектом «Знайдено в Україні» в рамках ініціативи «12 вартових». Автори проекту переконані, що початок реставрації такої історично-культурної пам’ятки — важливий крок до відродження туристичної культури України, розвитку відповідального ставлення до національної спадщини, як архітектурної, так і аграрної.

 

Виконано за допомогою Disqus