TORNUM розповість, як правильно використовувати техніку компанії

18 травня 2018 113 0
TORNUM проведе безкоштовний тренінг
Kurkul.comTORNUM проведе безкоштовний тренінг

Компанія TORNUM проведе одноденний безкоштовний тренінг «TORNUM 2018», на якому розповість про те, як правильно експлуатувати і обслуговувати техніку компанії. Про це повідомила прес-служба компанії.

«Програмою підготовки передбачено навчання фахівців, операторів зернових підприємств у напрямку — підвищений рівень. В ході навчання інженери компанії TORNUM проведуть семінар-практикум з питань побудови і організації роботи технологічного обладнання, правил експлуатації, обслуговування, надання технічних рад, розгляд типових помилок при використання обладнання і інше», — поінформували в TORNUM.

Тренінг відбудеться 24 травня 2018 р. у Києві. У прес-службі уточнили, що для участь обов'язкова попередня реєстрація. Кількість представників від компанії — дві людини.
Для реєстрації необхідно відправити електронний лист з даними представників (ПІБ, посада, назва організації, номер моб. тел. учасника). Приймати заявки будуть до 18 травня.

Програма тренінгу оновлюється. З питань організації можна звертатися до координаторів:
Віталій Фіцик +38 067 403 44 06, e-mail Vitaliy.Fitsyk@tornum.com;
Віталій Данилов +38 067 501 19 28, e-mail Vitalii.Danylov@tornum.com

Kurkul.com запрошує співробітників елеваторів взяти участь в семінарі і отримати всю потрібну інформацію про обладнання від кваліфікованих фахівців TORNUM.

Нагадаємо, що компанія TORNUM одна з небагатьох світових компаній, яка постійно вдосконалює свою продукцію. У компанії приділяється особлива увага IT.

Виконано за допомогою Disqus