На Львівщині голова сільради займалась земельними аферами

7 червня 2018 3017 0
Передача землі у приватну власність
pixabay.comПередача землі у приватну власність

Голова однієї з сільрад Львівщини підробила рішення сесії місцевої ради та внесла у документ недостовірні дані про передачу у власність земельної ділянки. На підставі підробленого рішення сесії мешканець одержав державний акт на право власності земельною ділянкою загальною площею 0,7 га на території сільської ради. Про це повідомляє Gazeta.lviv.ua.

Працівники Управління захисту економіки Львівщини спільно з слідчими Старосамбірського відділення поліції та за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури викрили голову однієї з сільрад Львівщини на земельній афері. У результаті якої інтересам територіальної громади було завдано збитків на загальну суму у 420 тис. грн.

Голові сільради висунуто підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем), ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

На незаконно надану земельну ділянку накладено арешт. Зловмисниці ж загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян та зі спеціальною конфіскацією.

Виконано за допомогою Disqus