Кращі інновації агроіндустрії продемонстрували на Міжнародних днях поля в Україні

28 червня 2018 109 0
Кращі інновації агроіндустрії продемонстрували на Міжнародних днях поля в Україні
International Field Days Ukraine

Минулого тижня 20-22 червня на Київщині відбулася друга щорічна виставка технологій рослинництва «International Field Days Ukraine».

Масштабний захід цьогоріч відвідали близько 3,5 тис. агровиробників, представників агробізнес компаній, науковців та майбутніх спеціалістів.

Гості ознайомилися з безпрецедентним хіт-парадом агротехнологій у виконанні представництв найвідоміших світових агробрендів, отримати консультації та відвідати майстер-класи провідних експертів ринку.

На величезному виставковому майданчику площею 11 га 128 компаній з різних країн світу презентували українським аграріям свої нові селекційні пропозиції, інноваційні агротехнології та актуальні технічні рішення.

Усього на 40 дослідних ділянках було продемонстровано близько 400 перспективних сортів і гібридів найбільш затребуваних ринком сільгоспкультур та технології захисту та живлення рослин від відомих компаній-виробників.

Одним із ключових заходів International Field Days Ukraine стало традиційне змагання виробників обприскувачів, демонстрація роботи ґрунтообробних агрегатів та випробовування нових моделей техніки у польових умовах.

Загалом, гості заходу змогли оцінити ефективність та ресурсоощадність близько 300 машин та агрегатів для обробітку ґрунту, сівби та збирання.

Великий інтерес викликала й презентація різних технологій надземного зрошення польових культур, а також інноваційне рішення підземної іригації від компанії Unifer. 

В рамках проведення заходу для гостей були організовані панельні дискусії на тему «Безперервний трансфер технологій — кращі практики», під час яких українські агровиробники та громадські діячі мали змогу подискутували з ТОП-персонам міжнародного агробізнесу.

Як платформа для інновацій та трансферу нових знань International Field Days Ukraine не обминули увагою й молодих спеціалістів. Так, в останній день виставкою тривали спеціальні навчальні тури «Uni on the field/Універ на полі», в якій взяли участь 285 студентів та викладачів з 14 навчальних закладів аграрного профілю. 

Наступний захід «International Field Days Ukraine/Міжнародні дні поля в Україні» пройде в червні 2019 року в смт Дослідницьке на Київщині.

Виконано за допомогою Disqus