AGCO реорганізувала дистриб’юторську мережу в Україні

4 липня 2018 101 0
Прес-брифінг корпорації AGCO International
Kurkul.comПрес-брифінг корпорації AGCO International

Корпорація AGCO, світовий лідер з розробки, виробництва та дистриб’юції техніки та рішень для сільського господарства, оголосила про впровадження нової стратегії дистриб'юції для українського ринку. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Таку заяву зробив старший віце-президент AGCO, керуючий регіоном Європа та Близький Схід Роб Сміт на прес-брифінгу корпорації AGCO International.

Читайте також: Класика жанру: тест-драйв техніки Massey Ferguson

«Корпорація AGCO завершила реорганізацію своєї дистриб’юторської мережі в Україні, щоб адаптувати її до нашої загальноєвропейської стратегії», — повідомив Роб Сміт.

Роб Сміт додав, що AGCO інвестує 4% своїх світових доходів в науково-дослідні проектно-конструкторські роботи, на які вже на даний момент витратили $350-360 млн та планують й надалі вкладати кошти.

Читайте також: Агротехнічні ідеї — для вищих результатів за будь-яких умов

Віце-президент з розвитку дистриб’юції, EAME, корпорації AGCO Крістоф Гронблінгхоф розповів, що для українського ринку дистриб’юції використовується двоканальний підхід. Перший канал — для техніки під маркою Massey Ferguson, другий — об’єднаний для брендів Fendt та Valtra.

AGCO концентрує свою увагу на подальшому вдосконаленні сервісу та підтримки усієї української клієнтської бази.

Читайте також: Лізинг сільгосптехніки: що потрібно знати фермерам

Виконано за допомогою Disqus