Latifundist.com запускає медіа-проект «Відроджуй з Архітект™»

10 липня 2018 90 0
Latifundist.com запускає медіа-проект «Відроджуй з Архітект™»

Latifundist.com за підтримки агропідрозділу компанії BASF запускає медіа-проект «Відроджуй з Архітект™». З його допомогою ви зможете дізнатися, як відроджується унікальна архітектурна пам'ятка XIX століття — Шарівський палацово-парковий комплекс.

Разом з нами ви зможете «погуляти» тінистою Липовою алеєю і парком з віковими дубами та унікальними рослинами. Ми розповімо дивовижні факти з життя колишніх власників палацу і легенди, які навколо них склали. Також кожен аграрій зможе долучитися до соціального проекту зі збереження національно-культурного багатства України.

«Якщо ви подивитеся на концерн BASF, як міжнародний хімічний гігант, то у нас є 4 ключові цінності: креативність, відкритість, відповідальність та підприємницьке мислення. Всі ці 4 цінності переплітаються в проекті «Відроджуй з Архітект™». Такими ініціативами ми надихаємо самих наших співробітників, колег по ринку, щоб разом розвивати Україну. Ми сподіваємося, що інші компанії приєднаються до нашої ініціативи. Ми не хочемо бути монополістами. Чим більше буде таких компаній, тим краще для України », — підкреслює керівник агробізнесу BASF в Україні, Молдові та країнах Кавказу Тіберіу Діма.

За задумом організаторів, 25 грн з кожного проданого літра препарату Архітект™ будуть перераховані на реставрацію комплексу.

Нагадаємо, що Архітект™ — новий препарат компанії BASF, пілотований спеціально на українському ринку. Він об'єднує потужні властивості фунгіцида і морфорегулятора, дозволяючи досягати кращих результатів при вирощуванні соняшника. У 2017 р. Архітект застосувала компанія «Великосорочинське» і досягла підвищення врожайності соняшнику на 2,3 центнера з гектара — до 3,51 т/га. Європейські дослідження компанії показали, що завдяки препарату аграрії можуть збільшувати урожай до 21%.

Виконано за допомогою Disqus