Молоко у селян прийматимуть ще півтора роки

25 липня 2018 201 0
Молоко у селян прийматимуть ще півтора роки
pixabay.com

Державне підприємство «Український науково-дослідний навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості», який є Національним органом стандартизації, за зверненням Мінагрополітики було прийнято наказ, за яким подовжено термін приймання молока 2-го ґатунку на харчові цілі до 1 січня 2020 р. Про це повідомила прес-служба Асоціації тваринників УКраїни (АТУ).

«Звичайно, що якість молока — річ важлива, і ми повинні йти до того, аби наблизити її до європейських норм. Але ж перш за все потрібно створити людям умови для того, аби вони могли виробляти це якісне молоко, забезпечити населені пункти належною інфраструктурою: важливо, аби молоко здоювалося безконтактним способом і моментально охолоджувалося, бо чим менше сировина контактує із зовнішнім середовищем, тим вона вищої якості», — зазначає голова АТУ Ірина Паламар.

За її словами, завданням для держави є врятувати село від вимирання та створити селянам належні умови, аби вони могли заробляти гроші на виробництві сільськогосподарської продукції.

Виконано за допомогою Disqus