Підписи Трибиненків на договорах дарування Ниви-2010 підробні — СБУ

27 липня 2018 427 0
Підписи Трибиненків на договорах дарування Ниви-2010 підробні — СБУ
pixabay.com

Висновки експертизи СБУ щодо авторства підписів на договорах дарування господарства «Нива-2010» вказують, що ні Микола Трибиненко, ні інші члени родини не підписували вказані документи.

Про це в ексклюзивному коментарі Kurkul.com розповів співвласник «Ниви-2010» Олег Трибиненко.

«Буквально два тижні тому ми отримали з Києва результати експертизи Служби безпеки України. Там чітко написано, що ні Микола Павлович, ні Ігор Миколайович, ні Олег Миколайович, ні Валентина Павлівна не підписували ті договори. Почерк і печатки всюди підроблені», — розповів Олег Трибиненко.

Нагадаємо, торік відбулося рейдерське захоплення господарства «Нива-2010» у с. Бережинка. На підприємство у супроводі приватної охоронної фірми «Борисфен» прибули представники дніпровського ТОВ «Торговий дім «Дніпромет». Вони зайшли на господарство і вивезли документацію, а справжньому власнику заявили, що він уже не господар. Тоді було оприлюднено інформацію, що права на «Ниву-2010» купили у белізького офшору, якому Микола Трибиненко нібито подарував господарство.

Державний реєстратор відділу Маловисківської міськради Володимир Руденко змінив перелік власників та адресу підприємства. Реєстраційні дії проводилися на основі протоколів зборів засновників «Ниви-2010» — Миколи Трибиненка та його синів. Нібито вони підписалися під даруванням 65% підприємства белізькому офшору.

Зареєстрований у Керчі представник офшору Юрій Бородкін одразу продав «Ниву-2010» дніпровському ТОВ «Торговий дім «Дніпромет». Договір дарування і протоколи зборів власників посвідчував нотаріус Кіровоградського міського нотаріального округу Олег Задніпряний.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою