Allflex оновив систему контролю овечого стада Alligator Pro

31 липня 2018 99 0
Система для контролю овечого стада Alligator Pro від Allflex
Fwi-wp-assetsСистема для контролю овечого стада Alligator Pro від Allflex

Цього тижня на виставці Royal Welsh Show виробник обладнання для тваринництва Allflex презентував нову версію мобільної системи контролю овечого стада Alligator, яка використовується на фермах вже понад сорок років. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Alligator Pro розроблена для управління, обробітку, догляду та сортування великих груп овець. Нова модель має колеса діаметром 33 см для кращого кліренсу і руху по дорозі.

Установка має ручний або електричний механізм для піднімання і опускання сталевого шасі, а також оновлені переносні загородження, які і зараз мають закруглені кути, що запобігає застряганню в ґрунті. Система також має вертикальні решітки між верхньою та другою перекладиною на загородженнях для кращого проходження овець.

Ця мобільна установка доступна в трьох розмірах з пропускною здатністю 250, 500 або 750 овець.

Кожна система має 1,5-метрові ворота і невеликий загін для 8-12 овець, тристоронній сортувальний канал і канал для обробітку, дегельмінтизації та введення ліків — довжиною 3 м у моделі Alligator Pro 250 і 4,5 м у двох більших моделей.

Ця система сумісна з цілим рядом обладнання для ручного і електронного управління, обліку і зважування стада, в якості додаткової опції доступний загін для стрижки овець.

Вартість моделі Alligator Pro 250 з ручним підіймальним механізмом стартує від £7,750, а Alligator Pro 750 з електричним підіймальним механізмом коштує £11,900.

Виконано за допомогою Disqus