Фермерів запрошують на ІІІ Антирейдерський форум

27 вересня 2018 274 0
Фермерів запрошують на ІІІ Антирейдерський форум
facebook.com/SOS.Khorol

Громадська організація Бізнес-Варта 21 листопада 2018 р. організовує ІІІ Антирейдерський форум, що покликаний стати платформою єднання бізнесу задля захисту своїх інтересів, публічною площадкою для інформування державних органів і суспільства щодо існуючих ганебних випадків рейдерства, майстернею, де підприємці напрацьовують необхідні зміни законодавчої і нормативної бази. Про це повідомляє AgroPolit.com з посиланням на прес-службу ГО «Бізнес-Варта».

Під час Форуму буде:

  • розглянуто нові кричущі приклади реальних рейдерських захоплень;
  • показано, яким чином можна запобігати захопленню, чи хоча б якомога швидше вирішити проблему;
  • викрито імена замовників і виконавців конкретних захоплень;
  • працюватимуть майданчики для надання звернень як до «Бізнес-Варти», так і до державних органів та громадськості.

«Майже щодня до нас надходять звернення від представників бізнесу з проханням допомогти, вплинути, захистити, відновити порушені права. Лише з часу проведення ІІ Антирейдерського форуму на початку серпня цього року ми взяли у роботу десятки різноманітних кейсів, надавали необхідну юридичну, медійну, організаційну та представницьку підтримку. Крім того, ми не припиняли роботу і по тим справам, що через шалений супротив рейдерів і неповороткість державної машини тягнуться вже роками. Але ми маємо позитивні рішення по них і надію, що вже скоро законні власники відновлять свої права», — ідеться в повідомленні.

Одним із завдань ІІІ Антирейдерського форуму, зокрема, є продовження практичних ініціатив, що якісно зарекомендували себе на попередньому форумі, зробили його більш інтерактивним і комунікаційним. Це — громадська приймальня, до якої могли і знову зможуть звернутися підприємці, які мають проблеми, та можливість відеозвернення для учасників до державних органів, громадськості, правозахисників.

«Наше завдання — допомогти усім. Об’єднати підприємців різних галузей між собою та з громадськими ініціативами, що можуть їм допомогти. Лише так ми зможемо створити захисний шар навколо тих, хто будує економіку України, створює робочі місця, залучає іноземні інвестиції, але не має захисту своїх прав», — повідомили у Бізнес-Варті.

До участі у Форумі запрошують представників бізнесу, державних структур, які покликані боротися із рейдерством, голів обласних державних адміністрацій, центральних та обласних керівників правоохоронних органів, юристів, журналістів, правозахисні та громадські організації.

«Пропонуємо бажаючим підготувати презентаційні матеріали щодо власного досвіду випадків рейдерства, направити їх нам на вивчення юристами і для подальшої демонстрації їх на Форумі», — повідомила у організації.

Захід транслюватиметься в прямому ефірі. Для журналістів буде організований постійно діючий прес-поінт, де вони зможуть поспілкуватися з учасниками Форуму, представниками влади, правоохоронцями та «Бізнес-Вартою».

Точний час і місце проведення будуть повідомлені у найближчі дні.

Контактна інформація: 
Телефон: 099-615-5000 – Анатолій
E-mail: businesswarta@gmail.com
Сайт: http://www.business-varta.com/

Виконано за допомогою Disqus