Фермерам дадуть змогу відкрито говорити про обкрадання бізнесу

26 жовтня 2018 122 0
Фермерам дадуть змогу відкрито говорити про обкрадання бізнесу
pixabay.com

Громадська організація «Бізнес-Варта» 5 грудня організовує Антирейдерський форум «Бізнес проти знищення держави». Про це повідомляє пре-служба організації.

На форумі підприємці самі матимуть можливість представити резонансні справи. Лише конкретна інформація. З іменами замовників і виконавців. Нас не лякають високі посади і зірки на погонах.

«Бізнес-Варта» збирає на форумі представників влади, підприємців, юристів і журналістів задля того, щоб врятувати бізнес в Україні.

«Ми сподіваємося, що усі запрошені високопосадовці, чиновники і правоохоронці візьмуть участь у нашому заході — стануть по один бік з вітчизняними підприємцями, знайдуть волю відповісти на незручні, але надзвичайно наболілі запитання», — ідеться в повідомленні.

Під час форуму буде відкрита громадська приймальня, де фахові юристи розглядатимуть справи учасників.Також на заході працюватиме відкритий мікрофон, за допомогою якого підприємці зможуть записати відеозвернення до владних органів, яке ми обов’язково їм продемонструємо.

Місце та час проведення форуму: 5 грудня 2018 р., м. Київ, Столичне шосе, 103 (Готель «RamadaEncore).

Контактний телефон:  +380 50 435 5000

Свої кейси та презентації надсилайте за адресою: businesswarta@gmail.com

Виконано за допомогою Disqus